Nyheter

Lyckebohus säljkontor

19 mars 2016

Nu har Lyckebohus öppnat sitt första säljkontor/ showroom, belägget i våra lokaler i Östby, Lidköping Varmt välkomna

Läs mer

Villafamiljens mässa Skövde

30 september 2013

Tack till Er alla som tog tillfället att besöka oss i vår monter! Blomkvist Bygg, Lyckebohus, A-schakt, Bravida, Hidealite, KM VVS, Sävare Måleri, Vänersten.  

Läs mer

Gammalt mot Nytt

31 januari 2013

      Nu kan du byta in ditt gamla hus, när du köper ett nytt! En stor del av att köpa ett nytt hus är att sälja sitt gamla. Inte bara den tiden det tar, eller oron över att inte få det sålt. Vissa banker kräver dessutom att du ska sälja din fastighet innan […]

Läs mer

Det är inte bara bolånetakets fel

7 januari 2013

Pressrelease Det är inte bara bolånetakets fel   Bostadsbyggandet går ner för femte året i rad, trots att vi har en folkökning.  Det går inte bara att skylla på bolånetaket, menar Joachim Olsson, en av delägarna till Blomkvist Bygg, som nu lanserar ett nytt koncept för villor och fritidshus under namnet Lyckebohus.   Platsbyggda hus […]

Läs mer

Lyckebohus

21 december 2012

Blomkvist Bygg har nu ett nytt namn för sina villor och fritidshus. Lyckebohus. Lyckebohus kommer att lanseras på denna hemsidan i januari 2013. Försäljningen har redan börjat och ni är välkomna att höra av er för mer information. Vi säger Grattis till våra första Lyckebohus-kunder Lars och Therese.

Läs mer

Villafamiljens Mässa Lidköping

8 oktober 2012

Tack till alla Er som besökte oss på Villafamiljens Mässa i Lidköping! Alla ni som önskat kontakt kommer att få detta innan vecka 43.  

Läs mer